Aamupäiväluento luovasta saavutettavuudesta
esittävän taiteen ammattilaisille ja opiskelijoille


Maanantaina 30. lokakuuta 2023 Tampereella
 

AIKA: Maanantai 30.10.2023 klo 10.15 – 12.00
PAIKKA: Tampere, Kulttuuritalo Laikku (Osoite: Keskustori 4)
KIELI: Luento on englanniksi ja sitä ympäröivä keskustelu käydään suomeksi ja englanniksi. Sekä luento että keskustelut tulkataan suomalaiselle viittomakielelle.

Tervetuloa viettämään kanssamme aamupäivää luovan saavutettavuuden parissa! Aamupäivän aikana saamme kuulla, kuinka luovan saavutettavuuden menetelmiä on kehitetty viimeisten vuosien aikana esittävien taiteiden kentällä Englannissa ja kuinka näkökulmat saavutettavuuteen kehittyvät tällä hetkellä Suomessa. Luennon järjestää DuvTeatern sekä hanke ”TIKSI – tillgänglighet som konstnärlig strategi och inspiration” (saavutettavuus taiteellisena inspiraationa ja strategiana).

OHJELMA

10.15 Kahvitarjoilu – tilaisuus alkaa
10.30 TIKSI: mistä hankkeessa on kyse?
11.00 Luento: Michèle Taylor (MBE), Director for Change hankkeessa Ramps on the Moon (Michèle luennoi etänä Nottinghamista)
12.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden moderaattorina toimii näyttelijä ja tutkija Riikka Papunen.

ESTEETTÖMYYS

Kulttuuritalo Laikkuun on esteetön sisäänkäynti. Lisää Laikun esteettömyydestä voit lukea osoitteesta: https://www.tampere.fi/kulttuuritalo-laikku/vieraile/esteettomyys-laikussa
Tilaisuus tulkataan suomalaiselle viittomakielelle. Jos sinulla on kysyttävää esteettömyydestä, voit olla yhteydessä DuvTeaternin Saraan: sara.sanden@duvteatern.fi

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu viimeistään ma 16.10.2023 TÄÄLLÄ

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!